Aquesta recepta d’amanida de llenties amb anxoves és una d’aquells plats saludables, complets i molt gustosos. Es prepara en pocs minuts i resulta ideal per a l’estiu:

 

INGREDIENTS:

  • 200 g de llenties cuites
  • 12 Anxoves
  • 1 pastanaga
  • 1 branca d’api
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de nata líquida
  • 2 cullerades de vinagre de poma
  • oli d’oliva verge extra
  • sal
  • pebre
  • cibulet fresc picat

 

PREPARACIÓ:

Picar finament l’api i la pastanaga col·locar en un bol.

 

Afegir cibulet picat molt petit.

 

Incorporar les llenties cuites i la nata líquda. Salpebrar i barreja bé. Posar una estona a la nevera per enfriar una mica. 

 

Un cop estigui una mica fred, amanir amb el vinagre, una mica d’oli i suc de llimona.

 

Emplatar les llenties i col · locar a sobre les anxoves. Servir el plat una mica fred.