Les cassoletes de botifarra negra o blanca amb poma poden ser un aperitiu fenomenal o fins i tot un plat entrant.

Pots utilitzar botifarra blanca o botifarra negra, fins i tot una barreja de les dues, és a gust del consumidor. És molt fàcil de preparar, i si tens convidats segur que els sorprèn. Pren nota!

INGREDIENTS (per a 5 racions, a 2 cassoletes per persona):

  • 1/2 botifarra blanca o negra Salgot
  • 1/2 poma golden
  • canyella en pols (al gust)
  • 10 cassoletes

 

PREPARACIÓ:

Picar la botifarra a trossos petits, posar en una paella prèviament escalfada sense oli i deixar que deixi anar una mica el greix. Deixar que es faci uns 3 minuts.

Afegir a la paella la poma prèviament pelada i picada trossets petits i quadrats. Barregem bé i deixem que la poma es faci amb la botifarra.

Quan la poma comenci a agafar color afegim una mica de canyella en pols i donem unes voltes perquè quedi tot ben barrejat. Després d’un minut retirem del foc i omplim les cassoletes amb el contingut de la paella.

Col·loquem les cassoletes en una font i servim acompanyades d’un vi blanc afruitat ben fred.

I bon profit!