Una recepta de cigrons fàcil i ràpida de preparar, deliciosa i molt nutritiva. Ideal per aquesta època de l’any, quan baixen les teperaturas.

 

INGREDIENTs

400 gr (aprox) de cigrons cuits
1 pot de bacallà dessalat sense pell
espinacs
4 ous
1 patata
1 ceba
1 cabeça alls
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
tomàquet
llorer
1 cullerada pebre vermell dolç
oli d’oliva verge
brou de verdures

PREPARACIÓ:

En un pot posem diversos ous amb aigua i els posem a coure durant 10 minuts. Rentem els pebrots, traiem els peduncles i els trossegem. Pelem el tomàquet i ho trossegem. Pelem la ceba i la trossegem. Pelem diversos grans d’all i els laminem.

En una paella amb oli d’oliva tirem totes les verdures que hem trossejat, amb una mica de sal i les sofregim. Quan estiguin a punt tirem una cullerada de pebre vermell dolç i un gotet petit d’aigua.  Bullim un minut, tirem al vas batedor i ho triturem tot.

Pelem les patates i les trossegem. Rentem un parell de fulles de llorer. En una cassola gran tirem el que hem batut, les patates trossejades, el llorer, el brou i coem 5 minuts. A continuació afegim el bacallà i coem altres 5 minuts.

Finalment, tirem els cigrons i els espinacs i les fem bullir un parell de minuts i llest nostre plat. Pelem els ous i tallem en 4 trossos cada ou. Quan servim el plat de cigrons amb bacallà i espinacs, adornem el plat amb l’ou trossejat i llest nostre plat.