INGREDIENTS (4 persones)

600 g de cigrons cuits
600 g d’espinacs frescos
100 g de cansalada curada amb pebre en rodanxes gruixuda
2 grans d’all
1 culleradeta de farigola barrejat amb sèsam
1 llesca de pa de vigília
2 cullerades d’oli d’oliva
Vinagre de vi blanc
sal

 

PREPARACIÓ
1. Fer daus amb la cansalada i posar-la en una paella a foc mitjà fins que deixi anar el seu greix i es dauri. Afegir l’all laminat, donar un parell de voltes i afegir els espinacs en dues tandes.

2. Quan els espinacs hagin perdut volum, afegir els cigrons i la farigola i salteu a foc viu un parell de minuts. Treure del foc i reservar.

3. Trossejar el pa, untar-lo amb l’oli i torrar a foc mitjà fins que estigui daurat i apetitós. Regar amb un raig de vinagre, afegir el saltat, donar unes voltes fins que estigui tot integrat i servir immediatament.