El Blog del Neguit III

Receptes, consells, informació, ......

Cassoletes de botifarra amb poma

Les cassoletes de botifarra negra o blanca amb poma poden ser un aperitiu fenomenal o fins i tot un plat entrant. Pots utilitzar botifarra blanca o botifarra negra, fins i tot una barreja de les dues, és a gust del consumidor. És molt fàcil de preparar, i si tens...

Crema freda de llenties: un plat ràpid i nutritiu

Les cremes fredes a l'estiu,  són plats fàcils de preparar que solen agradar a tota la família.  A més, en ser aliments triturats podem aprofitar per afegir varietat d'ingredients i enriquir molt el plat. Els llegums també poden fer-se en deliciosos purés o cremes...

Formatge a la planxa: una delícia que alegrarà els teus plats

El formatge a la planxa és un encert sorprenent, està deliciós. L'únic secret que té preparar formatge a la planxa és triar el més adequat perquè no es fongui quan el poses a la planxa. Per la resta, només cal marcar-ho a la planxa, i llest per menjar. Pot ser el...

Torrades de verduretes amb formatge Roquefort i nous

El Roquefort és un formatge francès adorat per molts amants formatgers però també de vegades incomprès per la seva personalitat potent. De qualsevol manera, bé sigui sol o incorporant amb ingredient a innombrables receptes, aporta una toc molt especial capaç de...

Amanida de llenties amb anxoves

Aquesta recepta d'amanida de llenties amb anxoves és una d'aquells plats saludables, complets i molt gustosos. Es prepara en pocs minuts i resulta ideal per a l'estiu:   INGREDIENTS: 200 g de llenties cuites 12 Anxoves 1 pastanaga 1 branca d'api 1 llimona 1...

Recepta de cuscus amb llenties i verdures

Aquesta recepta de cuscus  amb llenties i verdures és ideal per a la tardor, i es prepara en  5 minuts. Ho vols comprobar? INGREDIENTS: 250 gr de llenties cuites 150 g de cuscús integral  precuinat 300 g d'aigua o brou vegetal 1 culleradeta de mitja de espècie Baharat...

Contacta amb nosaltres

Qui és l’última? Què posem? Estem a la teva disposició.

Contactar