Les galtes de porc rostides és un plat deliciós i de baix cost. També es poden fer al forn. Podeu acompanyar-les amb bolets, patates, naps,prunes, cebetes, etc. 

Us presentem una recepta d’allò mes fàcil.

Recepta per 4  persones

4 galtes de porc
3 cebes grans
6 grans d’alls
2 tomàquets madurs
sal
pebre negre
oli d’oliva
1 got de vi, blanc o negre. També es pot utilitzar conyac o whiky.
aigua o brou
PREPARACIÓ:

Poseu una cassola  al foc amb un bon raig d’oli.

Salpebreu les galtes de porc per les dues bandes i poseu-les a la cassola perquè es daurin.

A continuació  poseu la ceba pelada i tallada a tires fines, i els alls tallats per la meitat.

A mitja cocció, afegiu els tomàquets tallats a trossos i deixeu que les verdures es vagin estovant.

Tireu el got de vi  i doneu un parell de voltes al rostit.

Afegiu aigua o brou per tal que les galtes quedin ben tendres i no es ressequin.

Una vegada estiguin ben cuites, traieu-les de la cassola i passeu la salsa per un colador.

Torneu a posar-ho a la cassola tot junt i deixeu coure un parell de minuts més, perqué agafi el gust.

Esperem que us agradi.