Perquè ès més sa i sobretot, més gustos?

L’alimentació dels porcs  és totalment ecològica, a base d’ingredients mediterranis com l’ordi, el blat, els pèsols i l’oli d’oliva. La palla i el farratge es cultiven en els camps de la Finca el Saüc, sense cap tipus d’additiu
L’Ecogranja està situada en una antiga pedrera reforestada, al peu del Parc Natural del Montseny
Un estudi d’enginyeria ha determinat l’estructura arquitectònica de la granja i la situació geogràfica de les diverses naus, a fi que els animals disposin de llum solar directa i d’un confort natural excel-lent.
Cadascuna de les naus està adaptada al procés de cria dels animals, amb calefacció interior i espais exteriors amplis, on desenvolupen la seva etologia, les seves conductes naturals, de la manera més confortable.
L’Ecogranja, aïllada d’altres granges i amb un control higiènic rigorós, se sotmet a les mesures sanitàries més estrictes.
A més és sostenible en quant al funcionament, gràcies a la gestió dels residus, l’aprofitament i reciclatge d’aigües, i a la generació d’energia pròpia per mitjà de la caldera de biomassa i les plaques solars tèrmiques i fotovoltaiques.