INGREDIENTS (per a 4 persones):
– 500 g de cigrons cuits
– 1 peça d’arrel de gingebre fresc
– 1 ceba de molla
– 2 costes d’api
– algunes fulles de sàlvia
– oli d’oliva verge extra
– sal
– pebre negre
PREPARACIÓ:
Netejar la ceba i tallar a en rodanxes fines. Tallar els filets d’api en trossos petits.
Peleu l’arrel de gingebre i ratlleu-ho o talleu-ho. La quantitat de gingebre depèn del gust personal.
En una cassola gran, escalfar una cullerada d’oli i daurar la ceba i l’api a foc lent durant 5 minuts, remenant sovint.
 Afegiu el gingebre rallat i les fulles de sàlvia (senceres si són petites, tallades si són grans).
Després d’1 minut, afegiu els cigrons i escalfeu durant uns minuts, remenant suaument.
Transferir el gingebre cigrons en una font i servir empolvorant amb pebre acabat de moldre negre. Gaudeix del menjar!