Aquesta recepta de cuscus  amb llenties i verdures és ideal per a la tardor, i es prepara en  5 minuts. Ho vols comprobar?

INGREDIENTS:

  • 250 gr de llenties cuites
  • 150 g de cuscús integral  precuinat
  • 300 g d’aigua o brou vegetal
  • 1 culleradeta de mitja de espècie Baharat
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carbassó
  • 1 pastenaga
  • 1 ceba vermella
  • 1 pebrot vermell
  • 1 patata petita
  • oli d’oliva verge

 

 

PREPARACIÓ:

Porteu l’aigua a bullir, o millor brou vegetal,  i col·loqueu la massa en un bol: abocar l’aigua calenta  o el brou sobre ella, afegir 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra i, després, tingueu uns 5 minuts.

Tallar la ceba vermella i deixar-la saltar en una cassola amb mitja culleradeta d’espècies de Baharat: a continuació, abocar les llenties, una culleradeta d’espècies Baharat i 100 ml d’aigua,  i deixeu-la coure remenant sovint fins que l’aigua no s’evapori.  Trossejar el pebrot, el carbassó i la patata a trossos fins, i daurar en una mica d’oli. A continuació, desgranar el cuscús i ficar al plat amb les llenties i les verdures salatades.