INGREDIENTS:(4 persones).

  • 250 g d’arròs bomba
  • 750 ml de brou d’au,
  • 200 g de cigrons cuits
  • 200 g de botifarra blanca
  • 1 ceba petita,
  • 5 alls
  • 1/2 pebrot verd,
  • 100 g de tomàquet triturat natural
  • oli d’oliv
  • sal.

 

PREPARACIÓ:

 

Primer fem el fons de l’arròs. Consisteix a posar oli en una cassola, afegim la ceba, el pebrot verd ben picats i els alls pelats però sencers. Remenem fins que tot s’hagi estovat i agafat una mica de color.

Aboca el tomàquet, els cigrons cuits i tot seguit la botifarra tallada a rodanxes gruixudes. Deixem coure fins que s’assequi el tomàquet.

Afegim l’arròs i remenem uns 30 segons perquè s’impregni bé de les aromes i sabors. Afegim el brou calent i deixem coure uns 18 minuts.

Retirem del foc passat aquest temps i deixem reposar uns minuts més.

Servim lo més abans possible. Acompanyar d’una mica d’allioli i una mica de pa… extraordinari!