Una recepta deliciosa i senzilla: aperitiu de cigrons per picar com si fossin cacauets. Ideal per acompanyar un aperitiu d’una manera original !

INGREDIENTS

500 gr de cigrons cuits (també serveixen de pot)
15 g d’ametlles sense pell
orenga
paprika
ceba deshidratada (o all en pols)
pebre negre
oli d’oliva verge extra
sal

PREPARACIÓ

Esbandir els cigrons, assecar-los bé, transferir-los a un bol i condimentar-los amb un parell de cullerades d’oli. Elimineu qualsevol pell.

Picar finament les ametlles.

Poseu-les en un bol juntament amb una cullerada d’orenga, ½ culleradeta de pebre vermell dolç, pebre negre, una mica de ceba deshidratada (o podeu usar all en pols) i una culleradeta de sal. Afegiu els cigrons a la barreja  i barregeu bé.

Cobrir la safata amb un full de paper de forn i extendre els cigrons de manera que no es solapin entre si.

Escalfeu el forn a 180 graus i després baixeu-lo a 150 graus. Escalfeu el “snack” de cigrons durant 15 minuts. Agitar la paella i repetir aquesta operació dos cops més, tastant els cigrons després de cada fase de cocció. Han de quedar cruixents, però NO massa torrats, per evitar que es cremin!

I ja està, un snack deliciós, nutritiu i original com pocs!